Kunst op zolder

Ada in de authentieke lokatie van de boerderij, of dit nu de zolder, de dars, of het erf is, nodigt iedereen uit om het meest creatieve van zichzelf te laten zien.

De kernwoorden zijn

humor, spontaniteit, inspirerend, sfeer, enthousiasme, doen en durven

Verschillen zijn interessant, vergelijken is uit den boze.

schilderen

Intuitief schilderen
Schilderen vanuit je eigen gevoel: met een start van een geleide visualisatie of bijvoorbeeld een gedicht, werk je de hele dag aan het uitwerken van je innerlijke beelden. Dit kan alleen, met zn tweeen of in een niet al te grote groep. Belangrijk is dat je vertrouwd bent of wilt worden met visualisaties.
Deze activiteit kan ook in als onderdeel van teambuilding worden gedaan.
Je werkt met acrylverf op doek. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit.

» Kijk hier voor een overzicht van de cursussen

Reactie Estrid, reactie Tineke

De dag duurt van 10 tot 17 uur.
Kosten: 40 euro per dag pp, inclusief verf.
Lunch zelf meenemen, ( kan ook worden verzorgd, zie workshops), inclusief koffie en thee

workshops
Je kunt bij mij komen schilderen ( acryl ) met een groep, als onderdeel van een feest-/ familie- of teamdag. Het werken met elkaar is een waardevolle gezamenlijke activiteit. Je kunt kiezen voor het werken aan een gezamenlijk kado, of voor eenzelfde aanpak waarbij de individuele verschillen juist weer mooi zijn. Dit bepalen we in overleg evenals het onderwerp.
Het is gebleken dat iedereen na afloop tevreden met een origineel schilderij het erf afloopt! Jong en oud, man en vrouw, meer of minder ervaring, opa en kleinkind, velen hebben hier al plezier in ervaren.

Kosten: hangen af van de totale tijd en hoeveelheid personen en het formaat van het te gebruiken schilderdoek. Bij vragen: neem vrijblijvend contact hierover op.
Koffie en thee wordt verzorgd, lunch zelf meenemen of laat de lunch verzorgden door buurvrouw Marjolein, is zeer aan te bevelen! zie www.mmmarjolein.nl of vraag hiernaar.

Om een goede afspraak op maat te maken, of om verder vragen te stellen, neem gerust contact op met adadehaan@hetnet.nl

Workshops verzorgd op een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheid.

Voor grotere groepen zijn er andere tarieven, afhankelijk van de grootte van de groep en de aanpak, neem hiervoor contact op.

Reactie Rika, reactie Loliet, reactie Raymond, reactie Jacqueline

Schilderen op de dinsdagavond:

Je wilt wel schilderen, maar weet niet waar te beginnen? Of je hebt een werkstuk en dat komt maar niet af? Dan is dit iets voor jou. We gaan kleur- en materiaalkeuze oplossen en aan de slag.

Eens in de 14 dagen begeleid ik (samen met zus) een zelfstandig schilderende groep, op de dinsdagavond, van 20 tot 22 uur, op de boerderij. Inloop vanaf 19.45 uur.

Je kunt gratis en vrijblijvend een keer langs komen en meedoen. Kosten: 15 euro per keer, inclusief koffie en/of thee. Zelf materiaal meenemen kan.

Voor de regelmatige bezoeker is er de mogelijkheid om een strippenkaart te kopen: 135 euro voor 10x, ook te gebruiken in combinatie met VILTATELIER.

Kijk voor meer beeld en inspiratie op mijn Flickr.com pagina.

Reactie Marja

Reactie Ali

Vilten

Op een schapenboerderij ontbreekt er geen wol. En wol wordt al eeuwenlang toegepast door de mens. Vilten is een van de oude technieken en het leuke van vilten is dat het niet echt moeilijk is. Je hebt nauwelijks ervaring nodig, wel wat handigheid en je moet niet bang zijn voor flink wat zeep en water.
Het is steeds weer een verassing om te zien hoe losse vezels een geheel kunnen worden.
Een lapje vilten is al een spannend begin.

Daarna kun je bijvoorbeeld:

een sleutelhanger vilten een etui vilten
vilten op een zijden shawl
een sieraad maken van kralen van vilt, armband/ketting
van een oude wollen trui een tas of brillenkoker maken

Een workshop duurt ongeveer 2 a 2,5 uur.

Heb je belangstelling? Neem contact op. Houd verder de blog in de gaten, daar staan data van activiteiten vermeld.

Vezels en mensen

Vilten is een uitgelezen techniek om samen aan een product te werken. Ik heb ergens gelezen: het brengt vezels en mensen bij elkaar.
Ter gelegenheid van een feest of voor een geliefd persoon kun je, samen met minimaal 4 vriend(inn)en/of familieleden met elkaar aan een shawl of een kleed vilten.
De kosten van deze workshop zijn vanaf 15 p.p.
Neem contact op voor meer informatie, inhoud en prijzen.

Klik hier om naar de startpagina te gaan! Flickr >